Поканих на публичен диспут за цената на газа, защото всеки

...
Поканих на публичен диспут за цената на газа, защото всеки
Коментари Харесай

Делян Добрев: Още нямам отговор на поканата към Асен Василев за публичен диспут за газа


" Поканих на обществен дебат за цената на газа, тъй като всеки ден лъжат. Още нямам отговор от него ". Това сподели пред БНР, лидер на листата на за област Хасково за предварителните избори на 2 октомври.

" Формулата, която те (от Политическа партия - б.р.) употребяват, не е таз в контракта с " Газпром ". Ако се създадат правилните сметки, ще се види, че цената е 86 евро и в действителност има едни 28%, с които българското общество е ощетено, а " Газпром " и допустимо е офшорките на " Промяната " (ПП) са се облагодетелствали. Това не е единствено моя калкулация, това го има в документ от " Булгаргаз " към БЕХ. Т.е. техните шефове са написали това черно на бяло ", разяснява Добрев и призова да покаже други документи, в случай че има.

Той изрече убеденост, че документите, с които разполага, ще " уличат Политическа партия в спекулация за 28% от цената на газа, който още веднъж се купува от " Газпром ".

" Аз подканих Кирил Петков делото да е против мен, да не е против Бойко Борисов, тъй като изказванията и калкулациите са мои, не на господин Борисов ", съобщи той и посочи, че искът не е импортиран в верния съд и не е импортирана държавната такса: " Ако желаеха в действителност някого да съдят, нямаше да сгрешат съда и щяха да си внесат таксата. Сега са внесли един иск в неверния съд и не са платили таксата, т.е. след дни ще им върнат желае, тъй като не дава отговор на закона. Целта беше да вдигнат пушилка ".

Според Добрев година и половина след края на ръководството на не са били показани доказателства за всички обвинявания за корупция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР