Пожарникари от Горна Оряховица помогнаха 250-килограмова жена да бъде изведена

...
Пожарникари от Горна Оряховица помогнаха 250-килограмова жена да бъде изведена
Коментари Харесай

Извадиха 250-килограмова жена през прозореца на дома й, за да я транспортират в болница

 Пожарникари от Горна Оряховица помогнаха 250-килограмова жена да бъде изведена от вкъщи си и превозена до болничното заведение.

41-годишната пациентка е от прилежащия град Долна Оряховица и имала голям израстък в корема. След като околните и повикали незабавна помощ, на мястото се отзовал дежурния екип на горнооряховската болница. Те обаче единствено повдигали плещи, защото не можели да изнесат от вкъщи и голямата жена.

Тогава медиците решили да се обадят за подкрепление на сътрудниците си от незабавното. На мястото пристигнали трима огнеборци, които дружно с медиците, въпреки и с огромен напън, съумели да извадят болната жена през прозореца на къщата и. Пренасянето им лишило повече от един час. Но с това помощта на огнеборците не свършила дотук. Когато колата за спешна помощ с болната пристигнала пред вода на Спешната помощ в Горна Оряховица, там чакали още два екипа на локалната пожарна, които оказали цялостно подпомагане за вкарването и в здравното заведение.

След прегледа по същия метод голямата жена била върната в дома и в Долна Оряховица. Това е вторият следващ случай единствено за дни при които пожарникари оказват подпомагане на сътрудниците си от болничната помощ. Във Велико Търново локалните огнеборци помогнаха 150-килограмов мъж с ковид да бъде свален от жилището му до колата за спешна помощ и да откаран в регионалната болница.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР