Пожар във фабрика за топки за голф в Тайван уби

...
Пожар във фабрика за топки за голф в Тайван уби
Коментари Харесай

6 загинали и най-малко 100 ранени от пожар във фабрика за голф топки в Тайван

Пожар във фабрика за топки за голф в Тайван умъртви минимум шестима души, трима от които пожарникари, починали при детонация, оповестиха управляващите в събота, на които се базира Агенция Франс Прес.

Пожарът, който стартира в петък вечерта и бушува цяла нощ, рани над 100 души, множеството от които служащи, сподели държавното управление на провинция Пингтунг пред локалните медии. Един пожарникар и още трима души са в неопределеност.

Президентът на Тайван Цай Инг Уен посети мястото на случая в събота сутринта и изрази съболезнования на фамилиите на жертвите. Тя сподели, че се води следствие за аргументите за нещастието. „ Искам да благодаря на всички за тяхната упорита работа и апелирам, пазете се “, сподели Цай на личния състав за незабавна помощ. Тя също спря в моргата, с цел да отдаде респект на жертвите и посети ранените в болница.

Служител от противопожарната работа провинцията сподели пред локалните медии, че съхраняваният във фабриката химически пероксид може да е повода за една огромна и няколко по-малки детонации. Няколко души бяха блокирани вътре заради гърмежите, които провокираха сриване на част от покрива на фабриката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР