Пожар гори в депото за отпадъци в Шишманци, РИОСВ следи

...
Пожар гори в депото за отпадъци в Шишманци, РИОСВ следи
Коментари Харесай

Опасен пожар в депо за отпадъци край Пловдив, РИОСВ са нащрек за замърсяване на въздуха

Пожар гори в депото за боклуци в Шишманци, Регионална инспекция за опазване на околната среда следи индикаторите на въздуха. Това заяви " Фокус ", базирайки се на  пресцентъра на Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Екип от Регионалната ревизия по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ - Пловдив) и Регионалната лаборатория – Пловдив към Изпълнителна агенция по околна среда се отзова неотложно след получена информация за пожар на обект „ Депо за неопасни боклуци и Инсталация за биологично разграждане по закрит прийом “ в с. Шишманци, общ. Раковски. Експертите извършат замервания на въздуха на мястото на пожара и в околните обитаеми места с мобилен уред GAZMET.

Пожарът е зародил към 1.00 часа през нощта на източния склон на депото. Към момента на място са три коли на пожарната, които го локализират. Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив следи обстановката и индикаторите на въздуха и ще осведоми обществеността за развиването на обстановката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР