Пожар е избухнал в пътническия влак по направлението Панагюрище- Пловдив,

...
Пожар е избухнал в пътническия влак по направлението Панагюрище- Пловдив,
Коментари Харесай

Влак по направлението Панагюрище-Пловдив избухна в пламъци

Пожар е избухнал в пътническия трен по направлението Панагюрище- Пловдив, оповестиха пасажери от средногорския град, които били принудени да се приберат пеш до най-близкото село Смилец по трасето. Те се оплакаха в обществените мрежи за произшествието и за това, че изпратеният длъжностен автомобил с висока проходимост„ Нива „ съумял да извози едвам 8 по-възрастни от пасажерите, а останалите към 20 пасажери се придвижили пеш до селото, оповестява Монитор.

Четете още: Извънредно и първо в БЛИЦ! Пак безредие: Цигани от " Факултета " нападнаха влака Благоевград - София, проля се кръв

От Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ осведомят, че на 10 юни в 15:29 часа в Оперативния център при Регионалната дирекция “ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Пазарджик е получено известие за пожар в пътнически трен, намиращ се на жп линия сред пазарджишкото село Цар Асен и стрелчанското село Смилец.
Произшествието е ликвидирано с един противопожарен автомобил и двама чиновници РД ПБЗН - Пазарджик. Началникът на влака и кондукторът са оказали подпомагане на пасажерите да се изтеглят на безвредно разстояние. От мястото на произшествието до жп спирката в с. Смилец са превозени 8 пасажери – пенсионери, със длъжностен автомобил с нараснала проходимост Лада Нива. Останалите към 20 пасажери са се придвижели пеш до селото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР