Поинтересувайте се от произхода на името, което сте избрали за

...
Поинтересувайте се от произхода на името, което сте избрали за
Коментари Харесай

Името влияе върху съдбата ни: Кои 8 имена привличат успеха като магнит

Поинтересувайте се от произхода на името, което сте избрали за бебето – неговото значение дефинира силата, която то носи в себе си и, затова, може да повлияе на човешката орис.
Психологът и публицист Олга Романив изброява 8 имена, които носят благополучие на притежателите си повече, в сравнение с останалите по нейно мнение, тъй като имат особена мощ, написа letidor.ru.
За момчета
Когато се роди момче, родителите му се надяват да стане самоуверен, съдбоносен, добър и мощен мъж. За да се развият тези качества, детето би трябвало да бъде наречено с име, което носи в себе си сила, достойнство и победа.

Александър
Буквално значи „ бранител “, а какво е бранителят? Силен, добър и доблестен наследник. Момчетата с това име се употребяват с престиж измежду връстниците си, а когато пораснат, и измежду дамите.
Известни Александровци: Македонски, Пушкин, Невски
Никита
Името е с древногръцки корени и значи „ победител “. Той постоянно ще се старае да реализира оптимален резултат, без значение с какво се занимава. Той желае, може и знае по какъв начин да получи това, което му е належащо.

Такива момчета нормално израстват грижовни синове, надеждни съпрузи и татковци в своите фамилии.
Известни персони: Никита Михалков, героинята Никита
Василий
В превод от древногръцки значи „ цар “ или „ величествен “ и притежателите на това име нормално имат доста толерантен темперамент. Отличават се още с огромна интензивност, общителни са и в никакъв случай не скучаят.
Дори дребните Василиевци избират да вземат самодейността в свои ръце и да доближават задачите си, а възрастните мъже с това име се славят с безупречна добродетелност.

Великият българин Васил Левски е един, само че голям образец за заслужен човек.
Владимир
Историците по този начин и не са определили от кое място тъкмо произлиза това име – от древногермански или старославянски, само че смисъла му е еднопосочно – той владее света.
Момчетата с това име са много общителни и обществено дейни, а когато пораснат, имат лидерски качества и мнението им се цени от близките.
Известни персони: Путин, Висоцки

Имена за девойки
Много женски имена носят в себе си корен на мъжко име, смисъла и характерностите на което също се отразяват на ориста на неговата притежателка. Ето четири имена, които могат да оказват помощ на момичето да бъде щастливо, нежно и женствено:
Анастасия
„ Безсмъртна “ или „ възвръщаща се към живот “. Мъжкото име Анастас, от което произлиза Анастасия, е позабравено в наши дни, до момента в който женският му аналог, в противен случай, става доста известен.

Дете с това име може с усмивка да преодолее всевъзможни компликации и тествания, които му се изпречат.
Порасналата Анастасия е мощна жена, която си остава нежна и любяща. Анастасиите са прелестни майки.
Известни персони: Принцеса Анастасия, Настася Кински.
Мария
Означава „ госпожа “ от древноеврейски. Мариите са придружени от триумф през целия си живот, ориста ги подарява просто по този начин, в действителност, собственичките на това име ръководят сами ориста си.

Те са доста жизнерадостни, енергични, игриви, такива девойки могат да намерят решение на всеки проблем.
Известни персони: Мария Калас, Гроздева, Шарапова.
Любов
Това име е толкоз красноречиво! Малките деца, наречени Люба, излъчват деликатност и добрина, те в никакъв случай не седят на едно место, постоянно се стремят на узнаят нещо ново.
Порасналите дами с името Любов са грижовни, любящи и правилни майки и съпруги.

Виктория
Името значи „ победа “ и това е, към което се стремят дамите – носителки на това име. Победата участва и в персоналния им живот, и в кариерата, във всичко, с което се захванат.
Известни персони: Кралица Виктория, Бекъм
Инфо: Новите родители

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР