Поговорката Следвай парите остава непреходна на постоянно разширяващия се пазар

...
Поговорката Следвай парите остава непреходна на постоянно разширяващия се пазар
Коментари Харесай

“Следвайте парите” – Bitcoin Spark отбелязва повишени транзакции от ETH към BTCS

Поговорката " Следвай парите " остава непреходна на непрекъснато разширяващия се пазар за търговия с Bitcoin (BTC).

Възходът на ETH и BTCS притегли огромен брой вложители. Пазарната динамичност значително се оформя от умните пари – дума, която се свързва с вложителите и крипто китовете. В тази публикация ще разгледаме понятието “умни пари ” и възходящите транзакции от Ethereum (ETH) към Bitcoin Spark (BTCS). Освен това ще обсъдим по какъв начин търговците могат да се ориентират на крипто пазара дружно с крипто китовете.

Концепцията за “умни пари ”

Ако сте в крипто пространството от много време, би трябвало да сте се сблъсквали с термина “умни пари ”. Този термин се отнася до добре осведомени и заможни вложители със обилни знания и разбори, които управляват техните решения за търговия. Тези играчи са най-вече институционални вложители, хедж фондове или заможни физически лица. Те разполагат със характерни познания и тактики, които им носят пари посредством търговия.



Това, което отличава “умните пари ”, е тяхната дарба да движат пазарите. Тези вложители разполагат със средства и познания, с цел да построяват или продават значими позиции в криптовалути, като въздействат върху техните цени и пазарните настроения. Трейдърите постоянно следят техните придвижвания и решения, тъй като те могат да дават значими знаци за посоката на пазара. Ако ги изучавате интензивно, ще знаете какво да купувате и да държите.

Стратегии за умните пари

От непрекъснатите изследвания ето компилация на това, което множеството от тези вложители практикуват:

Дългосрочна вероятност

Много от крипто търговците се стремят към краткосрочна облага. Все отново при “умните пари ” не е същото. Те постоянно имат дълготраен капиталов проект и постоянно се стремят да задържат активите си за дълги интервали от време, изчаквайки растежа на евентуалните криптовалути.

Анализ на пазара

Тези вложители се занимават със задълбочени изследвания и употребяват комплицирани разбори, в това число механически и фундаментален разбор, с цел да вземат решения. Те наблюдават пазарните трендове, вести и събития, с цел да знаят какво се случва. Те постоянно са с взор към последните трендове.

Управление на риска

За да извлечете най-хубавото от вложението, би трябвало да имате солидни знания за ръководството на риска. Интелигентните вложители диверсифицират портфейлите си, с цел да разпределят риска, и пазят вложенията си с принадлежности като поръчки за прекъсване на загубите и доста други. Те също по този начин влагат в ботове за търговия за реализиране на по-добри резултати.

Скок на транзакциите от ETH към BTCS

Напоследък крипто аналитиците следят удивително нарастване на преводите от Ethereum (ETH) към Bitcoin Spark (BTCS). Този скорошен скок на транзакциите провокира любознание, защото Ethereum и Bitcoin имат разнообразни случаи на потребление и присъединяване в общността.

Bitcoin Spark (BTCS) , криптовалутата за която всички приказват, е нов токен, който употребява консенсусния механизъм “Proof of Process ” (доказателство за процес). Този скок на преводите може да е резултат от настоящото ICO, което ви разрешава да се сдобиете с BTCS на налична цена.

Търговия с китовете

Трейдърите поглеждат в портфейла на кита, с цел да схванат какво да продават или държат. За да търгувате дружно с китовете, би трябвало да сте осведомени, да изучавате графиките и да си намерите ментор. Причината за съществуването на наставници и ментори е, с цел да не вършиме същите неточности като тях и да не губите доста време в упражняване на незначителни процедури.

Заключение

Да следваш парите не е просто сентенция. Тя е тактика, която може да ви докара до реализиране на печеливши покупко-продажби. Китовете схващат пазара и следването на техния път би ви донесло ефикасна възвръщаемост. Скокът на транзакциите от Ethereum (ETH) към Bitcoin Spark (BTCS) демонстрира непрекъснато растящия темперамент на пазара.

За да разберете какво включва Bitcoin Spark и с цел да не пропуснете настояшото ICO:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР