/Поглед.инфо/ Крим и Донбас никога няма да се върнат под

...
/Поглед.инфо/ Крим и Донбас никога няма да се върнат под
Коментари Харесай

Украински политик посъветва Киев да забрави за Крим и Донбас завинаги

/Поглед.инфо/ Крим и Донбас в никакъв случай няма да се върнат под контрола на Киев, защото локалните поданици ненавиждат политиците, които са ги умъртвили, съобщи депутатът от Върховната Рада на VIII привикване Евгений Балицки.

В канала на InterVizor YouTube Балицки остро подлага на критика преврата през 2014 година, който в Киев е наименуван „ гражданска война на достолепието “. Според украинския политик след тези събития Киев е бил " без гащи " и в този момент би трябвало да проси.

„ За какво достолепие говорите? Фактът, че водиме война у нас и се убиваме един различен? Черупката не се интересува от кого да убие, тя лети и се озовава в момиче с куфарче или в сепаратист (както в Украйна се назовават милициите на Донбас ", цитира РИА Новости.

Балицки напомни, че " сепаратистите ", както ги назоваха в Киев, също са украински жители.

„ Крим няма да се върне при нас. Нито Крим, нито Донбас няма да се върнат “, изрази убеденост той.

В същото време минският формат е нужен единствено с цел да се забави времето, сподели той. Украинският политик акцентира, че главното е да се откри мир, да се извърши изтеглянето на войските и да се спре убийството. Следователно, продължи той, завръщането на Донбас в Украйна е във всеки случай невероятно.

Балицки изясни, че е стигнал до това умозаключение, защото постоянно поддържа връзка в Крим с имигранти от ЛНР и ДНР. „ Мразят ни. След като бяха убити, по какъв начин украинските снаряди полетяха към тях, по какъв начин водачът Волошин простреля Луганск от аероплан, те няма да се върнат при нас “, сподели той.

Той посъветва вечно да не помнят за изгубените територии и да „ провеждат това събитие “ в границите на украинското законодателство.

Крим стана съветски район след референдума, повече от 96% от участниците поддържат обединяването с Русия. Въпреки безапелационните резултати от референдума, Киев отхвърли да признае обединяването на Крим с Русия и смята, че е " окупирана " територия. Украинските управляващи доста пъти направиха мощни изказвания и обещания да лишават Крим от Русия.

Президентът Владимир Путин акцентира, че въпросът за собствеността на Крим е закрит изцяло.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР