Подсъдимият за жестокото убийството на Виола Николова – Стефан Станев,

...
Подсъдимият за жестокото убийството на Виола Николова – Стефан Станев,
Коментари Харесай

Убиецът на Виола получи 25 г. затвор*

Подсъдимият за жестокото убийството на Виола Николова – Стефан Станев, беше наказан на 25 години затвор. Той направи цялостни признания, съобщи bTV.

" Заслужавам сред 20 и 30 години затвор. Това не трябваше да се случва ", сподели подсъдимият по-рано пред Нова телевизия малко преди началото на процеса.
Съдът одобри да гледа делото по съкратената процедура. Това значи, че Стефан няма да бъде наказан на пожизнен затвор без право на подмяна, а най-вече на предстоящото от него наказване - 20 години затвор.
Родителите на Виола - Валери и Райна, желаеха кръвнина от 350 хиляди лв. от килъра на щерка си.
По време на правосъдния развой стана ясно, че Стефан е убивал Виола с особена свирепост , като е употребявал стик за голф, след това я душил.
" Любовта е нещо необичайно и необяснимо ", съобщи самият той преди началото на процеса.
Майката на Виола не устоя на детайлите, изчетени в правосъдна зала, и заплака, до момента в който слуша мъчителната технология на убийството.
В 5 часа сутринта на 23 юни, до момента в който момичето спи, Стефан взема решение да води диалог, който не се състоява. Стефан се чувствал незадоволен във връзката и решил да я приключи, като убие младата жена.
Припомняме ви, че след зверското ликвидиране стана ясно, че против Стефан е имало поредност от тъжби за домашно принуждение от някогашната му брачна половинка Благовеста, които са били неглижирани от прокуратурата.
Младият мъж ще дава отговор пред съда и за владеене на високорискови наркотични субстанции в жилището си.
*Информацията е актуализирана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР