Подразделението за велосипеди на Peugeot- PEUGEOT Cycles, анонсира нов градски модел, който

...
Подразделението за велосипеди на Peugeot-
PEUGEOT Cycles, анонсира нов градски модел,
който
Коментари Харесай

PEUGEOT с нов кросовър, но на две колела

Подразделението за колела на Peugeot- PEUGEOT Cycles, анонсира нов градски модел, който с помощта на комбинирането на качества от два разнообразни класа, може, а реално, и носи обозначението Crossover.

Новото PEUGEOT eC01 Crossover е поредното електрифицирано предложение на френската марка, за което от компанията коментират, че ще предложи отлично решение за градска подвижност, само че в комбинация с спомагателна еластичност и приложимост. Основната отличителна черта на новия модел са модифицираната класическа "градска " рамка, предното окачване и по-големите гуми за по-лесно прекосяване през трудности на пътя.

PEUGEOT eC01 Crossover, което е създадено и произвеждано във Франция, е оборудвано с BOSCH Performance CX електромотор с 65 Нм и интегриран батериен детайл Bosch PowerTube с капацитет от 500 Wh, който предлага възможност за изминаването на до 120 километра.

eC01 Crossover е разполагаем на cycles.peugeot.fr и в дилърските центрове на Cycles PEUGEOT в S, M и L размер, а базовата му цена е определена на 3199 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР