Подписите на нашите съветници говорят достатъчно, казаха от местната структура

...
Подписите на нашите съветници говорят достатъчно, казаха от местната структура
Коментари Харесай

И ПП-ДБ в Бургас снеха доверие от областния управител Пламен Янев

Подписите на нашите съветници приказват задоволително, споделиха от локалната конструкция на „ Продължаваме промяната “

Структурите на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ в Бургас снеха доверието си от регионалния шеф, който бе назначен на поста от премиера акад. Николай Денков.

Официална позиция няма, само че е реалност, че съветниците от ПП-ДБ са подкрепили настояването за оставката на бургаския губернатор, което бе изготвено на последната общинска сесия във вторник.

„ Подписите на нашите съветници приказват задоволително! Ние свалихме поддръжката си за Пламен Янев след неговото изказване на тържественото съвещание на Общински съвет “, сбити бяха от „ Продължаваме промяната “.

От партията изрично отхвърлиха спомагателен коментар по тематиката, изтъквайки деликатната обстановка, в която са сложени.

Припомняме, че Пламен Янев бе назначен за регионален шеф от квотата на „ Продължаваме промяната “, само че действително е представител на съдружния сътрудник „ Средна европейска класа “, а сред Политическа партия и СЕК има съществено напрежение от месеци.

Двете партии няма по какъв начин да работят дружно на равнище Общински съвет, защото разликите наподобяват са непреодолими. СЕК да вземем за пример си сътрудничат доста по-добре с Политическа партия „ Възраждане “, в сравнение с с техния сътрудник на национално равнище – Политическа партия.

Интересен факт е, че Пламен Янев към този момент получава поддръжката на общинските съветници от „ Възраждане “, СЕК, Политическа партия МИР и " Левицата ". Три от четирите партии не се приближава даже малко до политическото позициониране на „ Продължаваме промяната “.

Пред кореспондент на Флагман.бг във вторник – на публично събитие на почетното консулство на Австрия в Бургас Пламен Янев заяви, че в сряда ще даде конференция, на която ще разяснява декларацията на общинските съветници в Бургас, които му желаят оставката. Това обаче по този начин и не се случи. Брифинг нямаше нито в сряда, нито в четвъртък. Към 18 часа през днешния ден няма известие, че подобен ще се организира и в петък.

Пламен Янев не бе сюрпризиран от имената на общинските съветници, които са се подписали в декларацията, включително и тези от ПП-ДБ. Според изказванията му от Българска социалистическа партия, които също поддържаха настояването за неговата оставка, му се обадили и извинили.

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР