Подозрението, че партньорът ви има връзка с някой друг, е

...
Подозрението, че партньорът ви има връзка с някой друг, е
Коментари Харесай

Ето 10 причини за женската изневяра

Подозрението, че сътрудникът ви има връзка с някой различен, е може би по-лошо от самата истина. Много дами желаят половинката да им покаже, че това не е по този начин, до момента в който мъжете избират да търсят доказателства за подозренията си. Защо когато във връзката се появят проблеми, ставаме евентуални претенденти за любовна спекулация, и какъв вид са тези, които се впускат в нея.

Още ли имам пазарна стойност
Чувствате ли, че сътрудникът е изгубил интерес към вас и половите ви потребности? Смятате ли, че нещо в метода, по който изглеждате, към този момент не го притегля, или пък напряко го нервира? Ако отговорът е да, има аргумент в това да желаете нова връзка. Чрез нея най-малкото ще успокоите подозренията си. Ако започнете такава любовна спекулация, вероятността да я приключите, щом ви засвидетелстват добра пазарна стойност, е огромна. Но в случай че съумеете да запазите статуквото, връзките с половинката у дома сигурно ще се подобрят.

Кризата на междинна възраст
Достигането на междинната възраст неизбежно слага редица въпроси. Какво пропуснах в живота? Защо половото ми предпочитание понижава? Обзема ви суматоха и желаете да извършите “нещо шантаво ”, с цел да оправдаете съществуването и на някой и различен “грях ” в живота си. Но не от любовна спекулация имате потребност, споделят психолозите. С напредването на възрастта по-скоро са ви нужни нови и вълнуващи цели, които да осмислят живота ви.

Това ли е верният мъж
Аферата на подозрението е най-често срещана в първите години на брака или при нова сериозна връзка. Най-често ви спохождат подозрения дали сте създали верния избор на сътрудник? А дали нямаше да сте по-щастлива с различен човек? Всъщност от невярност нямате потребност, с цел да се справите с проблемите. Винаги има по-добри и по-красиви хора от нас. А сравнението е единствено загуба на време.

Писна ми
Когато не знаете какво тъкмо ви липсва във връзката, само че от дълго време ви е омръзнала, няма по какъв начин да не си помислите, че като я разрушите, имате опция да създадете нова, освен това по-добра. Затова на всички места оставате нарочни следи, с цел да може сътрудникът да разбере за любовната ви история. Това ще ви избави от нуждата да съберете кураж и да оправите нещата с персонален диалог, толкоз потребен в сходна обстановка.

Да бъдем квит
Ако сътрудникът постоянно ви изневерява, методът да му отмъстите е, като и вие си намерите ухажор. Самият акт обаче е различен. Вие не стартирате връзка поради страсти или секс, а с цел да разтоварите себе си от гнева. Такава спекулация по-скоро ще ви извърши с възприятие за виновност и злоба, в сравнение с с облекчение. Нечестно е и по отношение на другия участник в нея, който може би таи известни очаквания за същински връзки с вас. Затова по-добре не се забърквайте в усеща, които не споделяте. По-полезно ще е да се научите по какъв начин да се справяте с гнева си.

Рамо, на което да поплача
Можете да класифицирате любовната си спекулация към този вид, в случай че постоянно си изливате душата пред въпросния човек, вместо да вършиме секс с него. Всъщност сексът, колкото и вълнуващ да е, наподобява като случайност около главната ви полза - безвъзмездна терапия. Чувствате, че другият човек ви схваща. Той ви поддържа и предизвиква. Това също е любовна спекулация, от която нямате потребност. Трябва ви професионална терапия.

По-добро предложение
Такава обич настава, когато единият от двамата сътрудници увеличи пазарната си стойност - получил е по-добра работа, измършавял е, подобрил е външността си или пък противоположното - пазарната му стойност е спаднала, тъй като го е позволил или е станал небрежен към себе си. В случая по-добре е да разговаряте и да си поставите общи цели, които да изравнят цената ви в личните и непознатите очи. Може би една смяна в връзките е таман това, от което се нуждаете.

Не задоволява потребностите ми
Ако сътрудникът не задоволява потребностите ви - свързани с романтика, откровен диалог, секс, то зарядните ви акумулатори ще се изтощят и е наложително да потърсите на друго място това, което желаете. Един добър сексолог може да помогне да разработите тактика за справяне с това състояние. Ако смятате, че незадоволената ви нужда е по-важна от връзката с колегата, тогава е по-добре да си тръгнете.

Неволна любовна история
Знае се, че при уместно място, време и условия съвсем всеки може да се забърка в любовна история. Дори вие не вярвате, че сте въвлечени в нея, само че ви е толкоз хубаво! Естествено не знаете по какъв начин да я приключите и се измъчвате от възприятие за виновност. Неволната любовна спекулация, в която сте заплетени, демонстрира, че нещо е липсвало в брака, само че не сте го забелязали или не си признавате. Сложете завършек на любовната си история и поговорете с колегата.

Идеална връзка няма
Истина е, че с цел да поддържате сходна връзка, е належащо непрестанно да прибягвате до неистини, с цел да се прикриете. Ще би трябвало да давате пояснения защо ли не и да се справяте със личния си яд и чувство за виновност. Често даже неумишлено, изневеряващият е изпълнен с неприятни усеща към личния сътрудник и се нахвърля физически или словесно върху него. Затова, в случай че имате любовна спекулация, отнесете се с почитание към себе си и сложете завършек на една от двете си връзки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР