Подозираме, че наши сътрудници са заразени с коронавирус. Затова съм

...
Подозираме, че наши сътрудници са заразени с коронавирус. Затова съм
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки сам се е поставил под карантина в Брюксел


Подозираме, че наши сътрудници са инфектирани с ковид. Затова съм се сложил под 14-дневна карантина. Това съобщи евродепутатът от ЕКР и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки пред БТВ.

Евродепутатът се е самоизолирал в Брюксел. "Последният ни контакт с тази група хора беше предишният понеделник, този понеделник карантината ми изтича ", разкри още Джамбазки.

"Виждаме образеца с Италия – неспазването на разпоредбите. Далеч по-разумно е да съблюдаваме изолираност. За няколко седмици нищо няма да стане. Да няма непотребни разходки ", моли евродепутатът.

"Видяхме по какъв начин реагираха доста други европейски страна, а този път в България ограниченията бяха навременни ", съобщи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

"Моето главно терзание за България е, че всеобщо ромски общности се прибират в България от чужбина. Такива сигнали получих от доста хора. Призовах за ограничения в ромски махали. Нека тези хора да съблюдават хигиена и отдалеченост. По отношение на тези обитаеми места би трябвало да се вземат строги ограничения. Разумът изисква от нас да не се вършим на "по-католици от папата ", приключи Ангел Джамбазки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР