Подбалкана изпраща трима депутати в 46-ия парламент. Глас на региона

...
Подбалкана изпраща трима депутати в 46-ия парламент. Глас на региона
Коментари Харесай

Карлово изпраща трима депутати в 46-ия парламент

Подбалкана изпраща трима депутати в 46-ия парламент.



Глас на района в новото Народно заседание ще бъде Лъчезар Бакърджиев от „ ИТН “, той бе трети в листата на партията за 17-и МИР. В своята община Карлово Има Такъв Народ събра 25.26 % и е първа политическа мощ.



Учителката от Карлово Веска Ненчева, която бе депутат в 44-тото и l късото 45-ото Народно заседание още веднъж събра ударен брой преференции. От второ място в кандидатската листа на алените за 17 МИР за 45-ия парламент, Ненчева бе подредена на четвърта позиция. Тя обаче още веднъж събра максимален преференции – близо 3150, а този резултат безапелационно я подреди на второ място в листата на социалистите и и подсигурява място в новото Народно заседание.

В община Карлово Политическа партия „ Българска социалистическа партия за България “ към този момент е трета политическа с резултат 18.37 %. Червената партия загуби над 1100 гласа спрямо изборите на 4 април, в които бе първа мощ в община Карлово.



В новото Народно заседание влиза и карловецът Велизар Шаламанов, лидер на листата за 17 МИР на Политическа партия „ Демократична България “. Листата на някогашният заместител министър на защитата от държавното управление на Иван Костов, е пета подред в Карлово с резултата със 7.18 % от изборите на 11 юли.

В Карлово Политическа партия ГЕРБ е с резултат 21.39 % и е втора мощ в Подбалкана, само че Карлово и Сопот не изпращат собствен представител в новото Народно заседание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР