Подаръкът за рождения ден на доктора, подготвен от съпругата му,

...
Подаръкът за рождения ден на доктора, подготвен от съпругата му,
Коментари Харесай

Първи Снимки! Ето Ги Българина Полицай И Любовницата Му, Които Убиха Зверски Гръцкия Кардиолог!

Подаръкът за рождения ден на доктора, квалифициран от брачната половинка му, е гибелта.

Но не от личната й ръка, а от тази на любовника й, която го застига на няколко метра, преди да доближи селото, където всяка събота и неделя преглежда своите пациенти, написа в. " Български вести ".

Историята се разплете късно нощес след дълъг разпит на двамата обвинени българи, които признаха за закононарушението, разкривайки, че тяхната буйна обич е претекста, който е тласнал българския ухажор да убие брачна половинка на любовницата си.



Полицаят палач

Българският палач, служител на реда по специалност, е разведен с едно дете. Както стана ясно от показанията, той е отишъл до овстров Крит особено, с цел да убие брачна половинка на любовницата си, с която поддържали от много години връзка за да сложат ръка върху тлъстото завещание на доктора.

Историята се разплете късно нощес след дълъг разпит на двамата обвинени българи, които признаха за закононарушението, разкривайки, че тяхната буйна обич е претекста, който е тласнал българския ухажор да убие брачна половинка на любовницата си. Българският палач, служител на реда по специалност, е разведен с едно дете. Както стана ясно от показанията, той е отишъл до овстров Крит особено, с цел да убие брачна половинка на любовницата си, с която поддържали от много години връзка за да сложат ръка върху тлъстото завещание на доктора.

 Съпругата на жертвата

 Как бе разкрито закононарушението? В началото българинът държеше твърда позиция по време на разпита.

Според формалната към този момент информация опечатъци по карабината, с която е погубен лекаря, не са открити, защото убиецът се е погрижил да постави ръкавици. От боязън да не бъде разпознат, след убийството е тичал до колата като изхвърлял облеклата си една по една от него.

73-годишен гражданин на селото обаче го видял, че прави засада и се прави на ловец и алармирал полицията, откъдето потегля и разплитането на жестокото ликвидиране. Според формалното известие на гръцката полиция, издадено нощес късно, събота, българската брачна половинка също е задържана, защото се оказа, че е взела участие в убийството на 62-годишния си брачен партньор и е упрекната в директно съучастие.

Нейният 37-годишен другар от България е разкрил ролята си, като е направил признания, че е прострелял нещастния кардиолог в колата му по провинциалния път Сития – Йерапетра. " Любов и доста пари " са аргументите за гибелта на прочут гръцки доктор, оповестяват през днешния ден всички гръцки медии. Случаят се разяснява заради изключителната свирепост на убийството.

Първоначално брачната половинка на жертвата, 38-годишна българка, отхвърляше присъединяване, само че телефонните диалози с килъра потвърдиха, че освен е знаела, само че и сама е провела цялата скица. Целта - да наследи собствеността на лекаря. Според адвокати, които наблюдават случая, се чакат оптимални присъди и за двамата съучастници, осведоми БНР.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР