Осемдесетгодишен търговец на петрол е осъден за измама“ на HSBC

...
Осемдесетгодишен търговец на петрол е осъден за измама“ на HSBC
Коментари Харесай

Търговец на петрол от Сингапур е осъден за съучастие в фалшифициране и измама HSBC

Осемдесетгодишен търговец на нефт е наказан за „ машинация “ на HSBC и съучастничество в имитация след дълъг развой в Сингапур, като тегли линия под скандал за търговия с нефт, пред който са изправени банките стотици милиони долари евентуални загуби.

Лим Оон Куин, 82-годишният създател на Hin Leong Trading, беше приет за отговорен в петък по две обвинявания за машинация на HSBC и едно за поощряване на Hin Leong изпълнителни контракти за подправяне на документ. Става дума за сума от 111,7 милиона щатски $.

Хин Леонг, едно от най-мощните имена в промишлеността за търговия с нефт в Азия, криеше загуби от търговия на фючърсни пазари и разпродаване на петролни ресурси, които към този момент бяха обещани като поръчителство за заеми, съгласно правосъдните документи.

Сингапурският магнат ще бъде наказан през октомври и е изправен пред оптималната присъда от 10 години затвор за всяко от трите обвинявания. Той се беше трансформирал в един от най-богатите хора в града-държава, преди империята му да се раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР