Подалият оставка като мениджър и координатор на спортно-техническата дейност в

...
Подалият оставка като мениджър и координатор на спортно-техническата дейност в
Коментари Харесай

Букарев: Не мога да кажа, че намерих общ език с Роси, странен човек е

Подалият оставка като управител и координатор на спортно-техническата активност в Левски Асен Букарев разкри пред "Спортно шоу Гонг " какви са усещанията му от наставника Делио Роси. Според него, италианецът към момента би трябвало да се потвърди у нас, макар богатата си визитка в италианския футбол.

"Не мога да кажа, че съм намерил общ език с Делио Роси. Странен човек е, искам му откровено триумф. Днес му разгласих, че му искам да вземе Купата и даже да се пребори в шампионата. Той е с богата визитка, само че към момента би трябвало да се потвърди пред публиката. "

"Не желая да експортирам неща от кухнята. Нека тимът стартира шампионата умерено. Играчите са мощни, Делио Роси би трябвало да откри позициите им. Аз спор с Делио Роси нямам, спор и с другиго нямам. Просто имаме разминаване в позициите. Не желая да разгадавам нищо, дребнаво ще е да влизам в детайлности ", съобщи Букарев.

Той показа и какво е положението на първия отбор сега. Бившият футболист на "сините " успокои почитателите, че сега е построен стабилен отбор и от доста години Левски не е разполагал с толкоз класа.

"Момчетата са в обичайно положение, Левски от години не е имал толкоз мощни футболисти. Сигурен съм в това. Аз не съм споделил, че тимът е зле, в противен случай. Той с непознати сътрудници прави селекцията, ние към него с поддържаща роля помагахме Делио Роси да получи допустимо най-хубавите играчи. "

На самите футболисти им споделих, че на всеки се случва да губи. Въпросът е по какъв начин губиш. В Левски даже и да падаш, би трябвало да падаш прав. Това е заветът на Левски за тези над 100 години. Хората не желаят единствено магьосници, наемници, а желаят да виждат дух, да се борят за емблемата. "

"Пред първия тим има хубаво бъдеще, тези хора ще дадат всичко от себе си за Левски, само че им би трябвало поддръжка от трибуните. Моето персонално мнение е, че имаме потребност от необятен и бездънен състав, не считам, че би трябвало да се разделяме с футболисти. "

"По пътя тая пролет ще ни би трябвало всеки боец. Има бойци в тима, обаче имат потребност от лидер. Имат ли подобен, занапред ще забележим, приказвам за треньора. Пожелавам му го и се надявам да се потвърди като подобен ", показа Букарев и прикани почитателите да поддържат тима до последно.

"Аз не съм Левски! Искам да помоля всички почитатели да основат хубава атмосфера към тима. Аз имам просто персонален проблем и го вземам решение. От вас зависи да създадете хубава атмосфера към клуба. На 18 февруари съм на мача с Ботев и ще притискам палци за победа. От днешна позиция съм сигурен, че ще я реализираме ", приключи Букарев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР