Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се води разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се води разследване
Коментари Харесай

Прокуратурата: 34-годишният мъж се гръмнал на крачка от полицаите в дома си в Петърч

Под управлението на Окръжна прокуратура – София се води следствие за гибелта на мъж в село Петърч, оповестиха от Апелативна прокуратура – София

Към сегашния миг е открито, че през вчерашния ден, 24.04.2022 година, полицейски чиновници получили информация за нападната жена. Пострадалата съобщила, че в жилище в гр. Костинброд сред нея и бащата на детето ѝ зародил спор, при който мъжът ѝ нанесъл побой и отправил закана с ликвидиране.

Жената е била превозена в болнично заведение за оказване на здравна помощ и след обзор е била освободена без заплаха за живота.

В хода на изясняване на случая са били подхванати дейности по определяне на причинителя на незаконното действие.

Дежурен полицейски патрул е дошъл в с. Петърч, община Костинброд, за оглед на парцел, населяван от 34-годишния С.К. При приближаване на къщата се е чул изстрел.

При интервенция, извършена от профилирани полицейски екипи, мъжът е бил открит без признаци на живот. По първични данни огнестрелната рана по него е породена вследствие на самопрострелване с нелегално притежаван револвер.

За изясняване повода на гибелта му следва да бъдат назначени експертизи – съдебномедицинска и балистична.

Междувременно в Районна прокуратура – Костинброд се води следствие за осъществени закононарушения – отправяне на закана с ликвидиране и причиняване на телесна щета.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР