Под пара е подготовката в БЮРМ за … партито, което

...
Под пара е подготовката в БЮРМ за … партито, което
Коментари Харесай

Македонско парти за поканата в НАТО в 15 града с 40 изпълнители

Под пара е подготовката в БЮРМ за … празненството, което ще бъде през днешния ден, събота, 14 юли, в цялата страна във връзка поканата за участие в НАТО.

Тържествата ще се проведат в 15 града и ще вземат участие 40 реализатори, до момента в който в множеството градове те ще стартират в 21.00 часа.

Опозицията упреква държавното управление на Зоран Заев, че „подготвя празник за дипломатическо проваляне, което ще платят жителите на някогашна югославска република Македония“.

„Всички детайлности за празника ще бъдат оповестени обществено и транспарантно, както и цялата информация за разноските и организацията на събитията „, сподели представителят на държавното управление Микеле Бошносковски.

Градовете, където ще се проведат празничните събития, са: Скопие, Битоля, Струмица, Струга, Охрид, Велес, Гегели, Гостибари, Кавандарци, Кисево, Коцани, Куманово, Прилеп, Тетово и Щип.

Сред изпълнителите са: «Archangel», Дуке Бояджиев, Goran Khan, Ферус Мустафов,, Areia,Кристина Арнаудова, «Nokaut», Адриан Гадза, Владо Яневски,Дани Дивитровска, Елена Рисковска и други известни имена в прилежащата страна.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР