Почти всички са отвратени от постъпката на Кристи Ноем, потенциалната

...
Почти всички са отвратени от постъпката на Кристи Ноем, потенциалната
Коментари Харесай

Нея ли избра Тръмп за вицепрезидент: Застреляла хладнокръвно куче и коза

Почти всички са отвратени от постъпката на Кристи Ноем, евентуалната вицепрезидентка на Доналд Тръмп, за това, че се похвали, че е застреляла домашния си любимец - 14-месечно кученце, което съгласно нея " мразела ".

Това излиза наяве от идните записки на Ноем, " Няма връщане обратно ", в които тя споделя, че е завела женския си немски теленокос пойнтер " Крикет " в кариера за трошляк и го е застреляла, тъй като е било " неефикасно ", съгласно The Guardian.

From now on, whenever anyone thinks of Kristi Noem they’ll remember that she shot her puppy in the face and dumped him in a gravel pit.
— Jon Cooper (@joncoopertweets)
А какво е закононарушението на кучето, поради които е трябвало да бъде екзекутирано? То провалило ловджийски излет, като преследвал птици и " се забавлявал ", а по-късно на път за дома нападнал кокошките на локално семейство.

В книгата Ноем също по този начин се хвали, че откакто умъртвила кучето, завела фамилната коза в същата кариера за трошляк и я застреляла, тъй като била " гадна и злобна " и миришела " непоносимо ".

Разбира се, факт е, че постоянно се постанова да бъдат умъртвявани животни, само че да се прави това с яд, както явно е направила Ноем, е ужасяващо. Кучето е било малко и тя не е съумяла да го образова вярно или да го държи под надзор

Тя признава, че е била ядосана: " Мразех това куче. В този миг разбрах, че би трябвало да го направя ".

Това не е обикновено. То е срамно, а това, че Ноем се възползва от тази история, както прави от години, и по-късно я употребява, с цел да продава книги, демонстрира потресаваща преценка.

Kristi Noem is competing against North Dakota Gov. Doug Burgum, Senator Tim Scott and Rep. Elise Stefanik, among others, for Trump’s vice president spot.
— NBC10 Boston (@NBC10Boston)
Преди четири години тя била предизвестена, че тази история ще ужаси множеството американци от разнообразни идеологически и партийни среди, само че единственото, което направила, било да добави, че кучето се е пробвало да я ухапе.

Може би е разказала историята на прекалено много хора, с цел да я премълчи, само че в този момент твърди, че е присъединила това в книгата, с цел да покаже, че е подготвена да прави " сложните, мръсни и грозни " неща, които би трябвало да се вършат в живота и политиката.

Вижте евентуалния избор на Доналд Тръм за вицепрезидент на Съединени американски щати в. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР