Почти сигурно само един футболист на шампиона Барселона ще попадне

...
Почти сигурно само един футболист на шампиона Барселона ще попадне
Коментари Харесай

Испания със само един от Барселона на финалите в Лигата на нациите

Почти несъмнено единствено един футболист на първенеца Барселона ще попадне в състава на Испания за идната крайна четворка в шампионата Лигата на нациите. Това ще е Гави, оповестява “Спорт ”.

Селекционерът Луис де ла Фуенте ще разгласи листата си в петък, като се чака младият халф единствен да съставлява каталунците. Другите двама твърди национали от Барса - Алехандро Балде и Педри, не би трябвало да са в групата. Левият бек е с контузия, а полузащитникът евентуално ще бъде оставен да почива поради скорошната си травма, поради която не е в оптимална форма.

Ансу Фати и Феран Торес също имат някакви шансове да бъдат извикани, само че пък и двамата не са титуляри и по-скоро Де ла Фуенте няма да прибегне до услугите им.

Финалната четворка в Лигата на нациите ще се организира сред 14 и 18 юни в Нидерландия. На 15 юни испанците ще играят против Италия в единия полуфинал, а спечелилият отива на край (18 юни) против спечелилия от другия полуфинал, в който противници ще са домакините и Хърватия (14 юни). Загубилите ще играят за трето място (18 юни).
 Напускането на Бускетс и Алба ще спомогнат за задържането на Гави Напускането на Бускетс и Алба ще спомогнат за задържането на Гави
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР