Почти 40 черни вечерни рокли и смокинги, носени от холивудските

...
Почти 40 черни вечерни рокли и смокинги, носени от холивудските
Коментари Харесай

40 черни рокли и смокинги от тазгодишната церемония "Златен глобус" отиват на търг


Почти 40 черни вечерни рокли и смокинги, носени от холивудските звезди на тазгодишната гала по връчването на филмовите оценки „ Златен глобус “ ще бъдат препоръчани на онлайн търг с благотворителна цел. Както заяви в своята електронна версия „ Ню Йорк Таймс “ търгът се провежда от интернет аукциона „ И Бей “ и издателската къща „ Конде Наст “, а всички средства ще бъдат вложени във фонда Time's Up („ Времето свърши “), оказващ правна отбрана на лицата, станали жертви на обезчестяване и полов тормоз.

Под чукчето ще минат 39 рокли и смокинги в черни нюанси, които доста от филмовите звезди, в това число номинираните, облякоха особено за церемонията в символ на взаимност към участниците на придвижването срещу половото принуждение и половото неравенството. Става дума за общественото придвижване под названието MeToo ( "Аз също"), което набра известност около редицата кавги, раздрусали кино промишлеността в Съединени американски щати.

По данни на вестника на аукциона ще бъдат препоръчани роклите на тазгодишните претендентки за „ Златен глобус “ Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Мерил Стрийл и смокинга на комика Сет Майерс, който беше водещ на галата.

Началната цена на тоалетите ще варира сред 2,5 и 10 хиляди $, според от цената, избрана от дизайнерите, стоящи зад основаването им.

Търгът ще бъде публично открит този петък и ще продължи една седмица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР