Почиващите в Португалия ще трябва да покажат отрицателен резултат от

...
Почиващите в Португалия ще трябва да покажат отрицателен резултат от
Коментари Харесай

Затягат мерките в Португалия - отсяда се в хотел срещу отрицателен PCR тест

Почиващите в Португалия ще би трябвало да покажат негативен резултат от тест за COVID-19 , уверение за имунизиране или за преболедуване, с цел да отседнат в хотел или друго място за настаняване на летовници, заяви през днешния ден португалското държавно управление, осведоми " Дарик ". Същите документи ще се изискват и за хранене вътре в ресторант в петък вечер и през уикенда. Правилата ще важат за 60 общини, в това число столицата Лисабон и град Порту, оценени като високо рискови , от позиция на разпространяване на ковид.

Дълго време единствената мярка, с която разполагахме, бе ограничението на икономическата интензивност , сподели на конференция министърката Мариана Виейра да Силва. С цифровия документ на Европейски Съюз и по-честото правене на проби имаме и други способи да подсигуряваме сигурността си, добави тя. Освен електронното уверение на Европейски Съюз за настаняване в хотел и посещаване на ресторант ще важат и бързите антигенни проби, които могат да бъдат обезпечени от хотелите, изясни министърката.
 Австрия отстрани карантината за идващите от България с ваксина, негативен тест или документ за преболедуване Австрия отстрани карантината за идващите от България с ваксина, негативен тест или документ за преболедуване
От среднощ са в действие намаляване на ограничаващите ограничения в Австрия, засягащи идващите от България. С теях отпадна карантината за гр...

Новите ограничения, посрещнати с неодобрение от Сдружението на ресторантьорите , ще разрешат въпреки всичко на заведенията в зоните с висок риск от заразяване, които в последните два уикенда нямаха право да работят, да отворят за вечеря в събота и неделя. Вечерният час, какъвто към този момент има в 45 общини, се вкарва и в още 15.  Населението на Португалия е 10 000 000 души. Днес тя заяви за 3000 нови случая за последните 24 часа. С тях общият брой на инфектираните от началото на пандемията става 899 295. Близо 90 на 100 от новите случаи за на по-заразния на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР