Почитателите на млечния продукт са наистина много, макар нееднократно той

...
Почитателите на млечния продукт са наистина много, макар нееднократно той
Коментари Харесай

Вземете парченце ФОЛИО и разберете дали ви продават ФАЛШИВО масло

Почитателите на млечния артикул са в действителност доста, въпреки неведнъж той да е отричан. Истинското краве масло е потребно за организма ни. Как обаче можете да разберете дали ви продават стойностно масло или не?

Имаме приятна изненада за вас. Ще ви споделим за един трик, с помощта на който на секундата ще стане ясно дали маслото, което планирате да си купите, е същинско или подправено.
Как с фолио разбираме дали маслото е същинско?
Когато избирате масло от витрина, помолете продавача да ви отреже доста малко късче от него. Става въпрос за оня артикул, предлаган на калъпи. Едва ли някой би ви отказал, в случай че няма никакви подозрения за качеството на предлаганата стока.
 Ето по този начин се подготвя БИО масло за 5 минути Ето по този начин се подготвя БИО масло за 5 минути
Маслото е доста скъп артикул, който всеки би трябвало да употребява. Въпросът е в това, че по-голямата част от продуктите, които можем да си...

Увийте парченцето масло в алуминиевото фолио и след няколко секунди го развийте. Ако то се отделя от повърхността, без да лепне, то знайте, че е същинско. Маслото, което е с примеси, залепва и се размазва по фолиото.

Този трик можете да приложете и върху опакованите масла. Ако желаете обаче на място да разберете цената на продукта, насочете се към оня тип, който е на калъпи.

Това е в действителност елементарен трик, който ще ни помогне да избираме качествени артикули, които по-късно да сервираме на трапезата си. Не позволявайте да ви мамят и помнете, че инспекцията е висша форма на доверието!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР