Почитателите на филмите на Алфред Хичкок ще останат приятно изненадани

...
Почитателите на филмите на Алфред Хичкок ще останат приятно изненадани
Коментари Харесай

Студио разработва игра по филм на Хичкок

Почитателите на филмите на Алфред Хичкок ще останат прелестно сюрпризирани от новината, че се приготвя филм по класиката „Световъртеж“.

Pendulo Studios и Microids направиха тази седмица анонс на тяхната обща игра Alfred Hitchcock – Vertigo. Заглавието е въодушевено от едноименния филм от 1958 с присъединяване на Джеймс Стюарт и Ким Новак. Играта ще излезе за сегашното и минало потомство конзоли, за Nintendo Switch и лични компютри. Vertigo следва историята на писателя Ед Милър, който претърпява автомобилна злополука. Въпреки че е открит самичък, той упорства, че с него са били жена му и щерка му. Впоследствие стартира да получава паник офанзиви, съпроводени от световъртеж и търси профилирана помощ, посредством която се надява да върне паметта си.

„Разбира се, че филмът на Алфред Хичкок се явява огромно ентусиазъм за нас: тематиките в играта, метода на поднасяне на историята. Даже образните техники, които използваме отразяват кинематографските техники, които употребява той. Но Vertigo не е единствената ни насочна точка“, пишат от Pendulo в специфичен прес-релийз. Те прибавят, че играещите ще разпознаят във Vertigo детайли, които са срещали в „Психо“, „Ребека“ и други филми на известния английски режисьор.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР