Победителката от Гласът на Бългирия“ Жаклин Таракчи се носи на

...
Победителката от Гласът на Бългирия“ Жаклин Таракчи се носи на
Коментари Харесай

Жаклин Таракчи завъртя любов със съученик

Победителката от „ Гласът на Бългирия “ Жаклин Таракчи се носи на крилете на любовта със собствен съученик. Сава Костадинов е баскетболист от „ Левски “, по който въздишат доста девойки. Двамата тази година приключиха частната гимназия с чуждоезиково образование „ Меридиан 22 “. Сава и Жаклин били другари от няколко години, само че малко преди абитуриентския си бал сред тях пламва химия. Влюбените към този момент не крият връзката си и пуснаха своя фотография от морския бряг. Те споделиха кадър от един и същи хотел в „ Слънчев бряг “, където бяха отседнали, а изпод заваляха мнения и сърца от техни другари и фенове. Сава не пропуща нейни участия, а тя негови мачове . След като завоюва „ Гласът на България “, тя се изявява на огромни подиуми.

Наскоро взе участие в интернационалния джаз фестивал „ Д-р Емил Илиев “ в Боровец, където пя дружно с Биг бенда на Благоевград. Тя размени Прея и в „ Шоуто на Цитиридис “. Жаклин обаче няма да учи в Консерваторията, а желае да стане психолог, само че музиката остава огромната й пристрастеност. Когато Жаки стартира учебно заведение, майка й получава съвет от учителите да я запише на уроци по пеене, тъй като има заложба. Вместо при вокален възпитател, в началото стартира да посещава балет. Когато е на 10 години, взе участие в предаването „ Големите очаквания “, продуцирано от Маги Халваджиян. Тогава е минала единствено 10 урока и отпада, само че пък качването на огромната сцена е голяма крачка за едно дете на нейната възраст. Съдбата й е обвързвана с музиката и пет години по-късно стартира да шлайфа гласовите си данни при Искра Ангелова.

„ Предполагам, че майка ми е слушала доста музика, когато е била бременна с мен. Била съм закърмена с нея, другояче нямаше да мога да побера толкоз обич в душата си. Детската ми фантазия беше да стана принцеса, реализирах я с красивите рокли на сцена. Първата форма на музика беше класическата поради балета . На него първо отдадох душата си. Бях на три години, когато ме записаха, по-късно посветих 13 години на танците. Времето ми беше за това, през последните две години от балетната ми кариера се прокрадна музиката. Трябваше да направя избор - къде ще бъде вниманието ми. Да, беше рисково, само че съм щастлива, че това ми се отплати “, показа преди време пред „ Галерия “ Жаклин.

Когато навършва 12 години, шокира родителите си, заявявайки, че е решила да взе участие в „ България търси гений “, където си завоюва прозвището „ детето знамение “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР