Победител от лотария, който се обади в радио предаване за

...
Победител от лотария, който се обади в радио предаване за
Коментари Харесай

Спечелих $22 милиона от лотарията - но го пазя в тайна от децата си

Победител от лотария, който се обади в радио предаване за финансови препоръки, разкри за какво той и брачната половинка му са решили да пазят новината за големия джакпот от 22 милиона $ от децата си.

Анонимният обаждащ се в „ Шоуто на Рамзи “ в Нешвил, който се назова „ Джон “ и разказа възрастта си като „ наближава 50 “, показа по какъв начин „ преди към две години “ е спечелил от
лотария.

Той също по този начин разкри, че към момента не е споделил на никого за непредвидената облага, с изключение на на брачната половинка си и единия си брат.



Джон продължи да изяснява, че откакто е спечелил, той е направил изследване и е разкрил, че „ един на всеки пет души губи облагите си от
лотарията или банкрутира в границите на 10 години “ .

„ И едно от нещата, които всички споделяха, беше, че съобщаваш на прекалено много хора и получаваш прекалено много хора на вратата си, които желаят подаяния и чакат да платиш за всичко “, описа той за грешките на други печеливши от
лотарията.

„ Така че жена ми и аз взехме умишлено решение просто да го запазим в загадка.  Дори не сме споделили на нашите две деца младежи. “

„ Сега знам, че звучи необичайно, само че ние просто не желаеме те да се провиснал – нали разбирате, да ни чакат да умрем. Така че те могат да получат нашите пари “ , продължи той, предизвиквайки плевел смях от финансовия гуру и водещ Дейвид Рамзи.

Джон акцентира за децата си, че иска да схванат какво желаят да вършат в живота и тогава ще ги уведоми. " Няма да го укривам от тях вечно ", добави той.

Той продължи да разказва, че по стичане на събитията, малко след спечелването на
лотарията, чичото на брачната половинка му умря.

I won $22 MILLION in the lottery - but I'm keeping it secret from my kids so they don't think they can slack off
— Daily Mail US (@DailyMail)
„ Той в никакъв случай не е бил женен и остави по-голямата част от наследството си на жена ми и нейния брат и сестра “ , сподели Джон.

Това завещание сътвори допустима „ история за прикритие, когато оказваме помощ на хората “, добави той.

Например, откакто купил къща на майка си, когато тя го попитала: „ Как можеш да си позволиш това? “ , той просто споделил: „ О, това са парите на чичо Боб, мамо. Той искаше да създадем това. "

I won $22 MILLION in the lottery – but I’m keeping it secret from my kids so they don’t think they can slack off
— WhatsNew2Day (@whatsn2day)
Преди да завоюва от
лотарията, Джон към този момент бил изплатил ипотеката си, а преди този момент той е платил в брой два чисто нови автомобила.

След това Джон продължи да признава, че в действителност „ към момента работи “. Не е ли неуместно? “

Освен това той изясни, че не е напуснал службата, тъй като харесва работата си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР