Победата на с 4:0 над като гост е истинско чудо,

...
Победата на с 4:0 над като гост е истинско чудо,
Коментари Харесай

Унгарският селекционер: Това е чудо, което трудно ще се повтори

Победата на с 4:0 над като посетител е същинско знамение, което мъчно ще се повтори, сподели селекционерът на унгарския тим Марко Роси. Тимът извърши героизъм на стадиона на и нанесе най-тежката домакинска загуба на от 94 години. Това бе втора победа за над в Лигата на нациите след триумфа им с 1:0 в по-рано този месец.

" Англия е измежду най-хубавите тимове в света и един от любимците на Световното състезание, тъй че опцията да реализираме този резултат е нещо, което звучи като знамение ", сподели Роси пред кореспонденти.

" Ако се случи знамение във футбола, е мъчно то да се повтори. Така че ние сме щастливи, само че би трябвало да държим крайници си на земята ", добави треньорът на унгарците.

За първи път тим отбелязва четири гола против Англия като посетител, като преди този момент стори още веднъж Унгария за триумфа с 6:3 през 1953 година. " Когато поех работата, споделих на президента и министър-председателя на Унгария, че желая да оставя диря, преди да си потегли. Мисля, че в този миг тази диря е забележима. Когато умра, сигурен съм, че на стадионите в Унгария ще има минута безмълвие. Това е огромно достижение за мен ", сподели още Марко Роси.
 Саутгейт след историческия срам: Вината е моя Саутгейт след историческия срам: Вината е моя
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР