По всичко личи, че холивудската звезда Бен Афлек има нов

...
По всичко личи, че холивудската звезда Бен Афлек има нов
Коментари Харесай

Коя е Ана де Армас - новото гадже на Бен Афлек?

По всичко проличава, че холивудската звезда Бен Афлек има нов човек до себе си, настояват медиите зад Океана. Това е с 16 години по-младата актриса Ана де Армас, с която артистът е бил видян на сантиментално странствуване в Куба. Двамата са били в видимо положително въодушевление, като Афлек се снимал с почитатели и правел смешни физиономии.

Бен и Ана, която ще е идващото момиче на Бонд в новия филм “No time to die”, почнали да прекарват от ден на ден време дружно след края на фотосите на кино лентата „ Deep Water”, в който двамата играят женена двойка. Първоначално актьорите били видяни дружно в бар в Ню Орлиънс през януари. Свидетели настояват, че Афлек обсипвал Ана с милувки на испански (нейн роден език) - език, който той владее добре, с помощта на пребиваването си в Мексико, когато бил младеж и снимал сериал там.

Всички фотоси на новата световна двойка от сантименталното им пътешестване в Куба вижте на Ladyzone.bg:
Бен Афлек и новото му гадже на сантиментална отмора в Хавана (СНИМКИ) В Хавана, който е родният град на 31-годишната актриса, двамата вечеряли в ресторант, след което се снимали с основния готвач
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР