По всичко личи, че Джо Байдън ще стане следващия президент

...
По всичко личи, че Джо Байдън ще стане следващия президент
Коментари Харесай

Анджей Дуда: Все още не е сигурно дали Байдън ще е президент

По всичко проличава, че Джо Байдън ще стане идващия президент на Съединени американски щати, само че въпросът не е решен дефинитивно, съобщи полският президент Анджей Дуда, представен от Ройтерс.

Новоизбраният президент Джо Байдън затвърди успеха си над Доналд Тръмп през вчерашния ден, откакто получи поддръжката на щата Джорджия, с което не оставя на настоящия президент Доналд Тръмп огромни очаквания да промени резултата от изборите посредством повторни преброявания и правосъдни каузи, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Избирателният развой в Съединени американски щати не е завършил ", съобщи Дуда, представен от полския уебсайт "Незалежна ". "Всичко демонстрира, че Джо Байдън ще бъде президент, само че въпросът не е решен дефинитивно ", добави полският държавен глава на видеоконференция с читатели на десния в. "Газета полска ".

Избирането на Байдън слага Варшава в евентуално неуместна обстановка. Полското държавно управление разчиташе на връзките си с Тръмп на фона на утежняването на връзките със съдружниците си от Европейски Съюз поради различия, свързани с демократичните полезности, отбелязва Ройтерс. По време на кандидатпрезидентската акция в Съединени американски щати Байдън упрекна Тръмп, че поддържа властнически водачи по целия свят, измежду които уточни и Полша.

Според "Незалежна " Дуда е декларирал, че не чака възможната промяна на президента на Съединени американски щати да сътвори особени проблеми за Полша. Възможно е обаче да има идеологически разногласия, поради, че Демократическата партия на Съединени американски щати е ляволиберална, означи полският президент.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР