По всичко изглежда, че слуховете за връзка между Мариан Вълев

...
По всичко изглежда, че слуховете за връзка между Мариан Вълев
Коментари Харесай

Мариан Вълев и Цвети Цвети Стоянова на Чалга в Бургас

По всичко наподобява, че слуховете за връзка сред Мариан Вълев и златното момиче Цветелина Стоянова, са правилни. Двамата се появиха дружно на премиерата на новия филм на Вълев - " Чалга ", който бе показан пред цялостната зала в Дома на Нефтохимика в Бургас.

Нещо повече - Цвети и Мариан не криеха, че са повече от сътрудници, а съгласно отзиви на очевидци двамата са страхотна двойка.

Куката е 25 години по-голям от нея, само че е извънредно любезен и от самото начало освен я обсипва с похвали, само че и кара да се усеща като най-важната жена на света. За някогашната гимнастичка Цвети се знае, че имаше дълга връзка с футболиста Александър Любенов, с който обаче се раздели през 2019 година.

След това тя пое по нов път и до този миг не бе известно да има нов мъж до себе си.

Цвети взе участие в новия филм на Куката - " Чалга ", и то в една от основните функции, превъплащавайки се брилятно в облика на непокорната Роза.

Сюжетът на кино лентата споделя за историята на 18-годишно момиче, което е мощно повлияно от чалга средата. Филмът е въодушевен от същински истории. Главата героиня - Барбара или просто Барби, желае да стане певица и е подготвена на всичко, с цел да реализира фантазията си.

Главната цел на русокосата красавица, изиграна от младата актриса Елеонора Иванова, е да си направи интервенция на гърдите и да си постави силикон. Тя живее съгласно каноните на интернет и се пробва да преследва фантазиите си. Съдбата обаче я среща с Роза, за която този свят е цялостен фалш.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР