По всичко изглежда, че Антонела Рокузо е щастлива от новия

...
По всичко изглежда, че Антонела Рокузо е щастлива от новия
Коментари Харесай

Нощните забавления на Антонела Рокузо и Лео Меси със семейство Бекъм

По всичко наподобява, че Антонела Рокузо е щастлива от новия си живот в Маями и напълно му се любува. След като тя и половинката ѝ Лео Меси реалокираха да живеят в Съединените щати, аржентинката се снабдява с от ден на ден нови другари, измежду които са и Виктория и Дейвид Бекъм. Четиримата постоянно прекарват времето си дружно след новия статут на Меси като член на футболен клуб Маями Интер.
 Антонела Рокузо и Лео Меси - всичко, което не знаем за връзката ѝ с футболиста
Всичко, което не знаем за Антонела Рокузо - дамата до Лео Меси

Безупречна във всяко отношение

Рокузо даже нееднократно към този момент показа фотоси, в които театралничи дружно със семейство Бекъм и техни другари, до момента в който се любуват на нощни занимания в града.

На една от фотосите да вземем за пример се вижда по какъв начин Антонела е в заведение с други дами, които също са партньорки на известни футболисти. На нея Рокузо, Бекъм, Елена Галера, Андреа Раячич и Изабела Грутман седят на маса, отрупана с питиета, коктейли и сладки изкушения. " Момичетата ", написа брачната половинка на Меси към обявата, като прибавя и емотикон сърце.

Друга обява демонстрира Рокуцо, Галера и Бекъм, усмихващи се пред камерите. Всички дами да стилно облечени - Виктория в неизбежното черно. Следват фотоси, в които се появява и самият, който се прегръща с Антонела, за следващ път демонстрирайки любовта си към нея.

И гледайки споделените фрагменти, няма по какъв начин още един път да не ни направи усещане безупречната фигура на Антонела. Всъщност, тя е известна с това, че води здравословен метод на живот и непрекъснато се занимава с фитнес, практикува йога и подвига тежести.
 Антонела Рокузо - дамата до Лео Меси с постоянно безукорен жанр и външен тип
Жената до Лео Меси - с постоянно безукорен жанр и външен тип

Усет към модата

Освен това тя прави така наречен упражнение български клек, което усъвършенства извънредно силата на стъпалото, сухожилията и прасците. Самата Антонела споделя, че това е упражнението, което ненавижда най-вече, защото изисква прекалено много старания, само че и обича, тъй като е извънредно дейно, както написа Hola.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР