По време на връчването на първите награди Earthshot преди месец

...
По време на връчването на първите награди Earthshot преди месец
Коментари Харесай

Ще се събере ли отново Фантастичната четворка

По време на връчването на първите награди Earthshot преди месец принц Уилям разгласи, че идващото издание на самодейността му за опазването на околната среда ще бъде доста по-мащабно, а финалът му ще е в Съединени американски щати.
 Принц Хари, принц Уилям, премиите Earthshot и продължаващата конкуренция сред братята
Уилям против Хари - епизод следващ

Конкуренцията занапред стартира

Новината незабавно породи подозрения за търсена конкуренция от страна на по-големия брат с по-малкия . И напълно разумно се появи и въпросът дали двете кралски двойки ще се срещнат още веднъж, този път на американска земя.

Всички чакаме с неспокойствие първото посещаване на херцога и херцогинята на Кеймбридж зад океана след Мегзит. А съгласно кралския коментатор Джонатан Сачердоти е малко евентуално Фантастичната четворка на кралския двор да се събере още веднъж .
 Снимка 367549

За всички обстановката несъмнено ще бъде неловка. Както за Хари и Меган, в случай че не поканят Уилям и Кейт в дома им в Монтестито, по този начин и за Уилям и Кейт, в случай че им откажат. Ако бъдат поканени и се съгласят, също едва ли ще излезе нещо положително, счита той.
 Меган Маркъл, принцеса Йожени и специфичното другарство сред двете
Тайната другарка на Меган в кралския двор

Много специфична връзка

Около възможната първа среща на Фантастичната четворка от март 2020 г насам има доста въпросителни, на които няма да можем да отговорим, до момента в който пътуването на херцога и херцогинята на Кеймбридж до Съединени американски щати не стане факт. А до тогава двойките имат време да обмислят тактическите си ходове, предава Marie Claire.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР