По време на скорошно интервю с The Guardian, актрисата Джоди

...
По време на скорошно интервю с The Guardian, актрисата Джоди
Коментари Харесай

Джоди Фостър казва, че Gen Zers могат да бъдат „наистина досадни“ за работа, твърди, че дори не могат да напишат правилен имейл

По време на скорошно изявление с The Guardian, актрисата Джоди Фостър показа мнението си че хората от поколението Z в Холивуд могат да бъдат „ в действителност досадни “ на „ работното място “.

Актрисата от „ Мълчанието на агнетата “, която играе в идния четвърти сезон на „ на HBO Истински детектив “, означи какъв брой доста се грижи за младежите в промишлеността през днешния ден, само че разказа по какъв начин те имат несъмнено равнище на права. Дори не си правете труда да напишете имейл с подобаваща граматика.

Актрисата Джоди Фостър неотдавна съобщи, че хората от поколението Z са „ в действителност досадни “ на работа. (Elyse Jankowski / Stringer)

Темата породи, когато Фостър разказа другарството си с младата звезда от „ The Last of Us “ Бела Рамзи. 61-годишната актриса загатна какъв брой е било значимо за нея да наставлява по-млади артисти и актриси, цитирайки личния си опит като млада звезда, опитваща се да го направи.

Звездата от " Шофьор на такси " сподели: " Доста се свързвам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР