По време на ракетната атака срещу Киев на 29 май

...
По време на ракетната атака срещу Киев на 29 май
Коментари Харесай

Как бе разрушен още един мит за непобедимото руско оръжие

По време на ракетната офанзива против Киев на 29 май беше опустошен още един мит за съветското оръжие. Русия се опозори, като изстреля балистични ракети " Искандер " по града в средата на работния ден, тъй като всичките 11 противников ракети бяха свалени.

Така разяснява офанзивата против Киев военният специалист на Defence Express Валерий Рябих в ефира на телевизия „ Еспресо “, съобщи УНИАН. Той означи, че съветската агитация неведнъж е подчертавала уникалността на тези ракети - съгласно тях " Искандери " са в положение да заобиколят всички средства за противоракетна защита.

„ Украинската противовъздушна защита показва чудесна работа, защитавайки цивилното население на Украйна. Виждаме, че държавата-агресор е взела курс на усилване на терористичните офанзиви по всевъзможен начин, с които разполага. На 29 май се случи различен свръхестествен случай, когато Руската федерация се опозори, тъй като се срина различен мит, по-специално за Искандерите. Факт е, че офанзивата беше доста подла, тъй като се случи по време на работен ден, когато цивилните в Киев живееха живота си. Руската федерация употребява масирана ракетна офанзива с балистични ракети, движещи се доста бързо “, изясни той.

Според специалиста ракетите са влетели в Киев към 10 минути след сигнала на сирената. Те бяха посрещнати от украинската противовъздушна и противоракетна защита, която към този момент може да смъква балистични ракети.

" От огромно значение е, че това бяха ракети " Искандер ", които, както и " Калибър " по-рано, бяха опозорени, тъй като навръх тези ракети заложи терористичната страна в борбата със свободния свят. Освен това съветските пропагандисти споделиха, че " Искандерите " са доста неповторими и могат да заобиколят всички системи за противоракетна защита, да се движат с доста висока скорост и да маневрират в последния сектор (от полета), да трансформират траекторията на полета “, добави Рябих.

Освен това руснаците споделяха, че Искандерите са оборудвани с устройства за радиоелектронна битка, които им оказват помощ да заобиколят противовъздушната и противоракетната защита. " Тоест тъкмо такива системи се употребяват в съветските междуконтинентални балистични ракети от вида " Топол " и други. Вчерашната офанзива против украинската столица сподели, че светът не би трябвало да се опасява от Руската федерация с нейните ракети, тъй като всичко, което приказва съветската агитация, се оказа мит “, заключи военният специалист.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР