По време на изслушването пред Атлетическата комисия на Калифорния Суши

...
По време на изслушването пред Атлетическата комисия на Калифорния Суши
Коментари Харесай

Работата Стана Много Дебела! Освирепялата Джени Суши Погва До Дупка И Андреа!

По време на чуването пред Атлетическата комисия на Калифорния Суши разкри, че е била обект на тежки обиди в обществените мрежи от страна на фолк певицата.

Тя даде обещание да покаже доказателства за кибертормоза, който половинката на българския боксьор е упражнила върху нея.

" Имам фотоси от чатове, в които тя ми споделя " гордее ли се майка ми с мен ", наскърбява ме и на български с тези думи. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш самичък, страхуваш се, няма лице зад заканите. Бях уплашена, доста уплашена, в никакъв случай не ми се е случвало такова нещо преди. Кибертормозът е действителен, по тази причина има младежи, които се самоубиват, доста е мъчно ", съобщи Суши пред Нова тв.

По-късно журналистката извърши обещанието си и сподели обществено известията, изпратени ѝ от Андреа. Афектирана и недоволна от резултата от делото, Суши употребява обществените мрежи, с цел да се изкара още веднъж жертва.

Написаното от половинката на Кобрата се появи в Twitter. То бе оповестено от Майк Диксън, началник на репортерката във Vegas Sports Daily.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР