По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът

...
По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът
Коментари Харесай

15 години затвор за мъж, извършил опит за убийство през 2005 г. в Бургас

По импортиран обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас, съдът наложи санкции от 15 година „ отнемане от независимост “ на Даниел П. (на 30 г.).

Той е подсъдими за това, че на 30.08.2005 година в гр. Бургас, наоколо до бл. 68 на ж.к. „ Славейков “, направил опит съзнателно да умъртви Пламен М. от гр. Бургас, посредством нанасянето с нож на седем прободни рани в региона на сърцето и корема на потърпевшия, като действието осъществено по изключително непосилен метод за потърпевшия и с особена свирепост, преднамерено и по хулигански подбуди, при което гибелта на потърпевшия не е настъпила по независещи от дееца аргументи – оказването на своевременна и квалифицирана здравна помощ, предотвратила смъртния излаз – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6, предл. второ и трето, т. 9 и т. 11, вр. член 115, вр. член 18, алинея 1 Наказателен кодекс, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Припомняме, че потърпевшият е бил избавен с помощта на неповторима за времето си интервенция на сърцето. Припомняме също по този начин, че подсъдимият Даниел П. се укри от правораздавателните органи броени дни след осъществяване на незаконното действие. Той е бил търсен от Европол и Интерпол, само че е арестуван през месец ноември 2016 година Наказанието би трябвало да бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим в затвор. Присъдата на Окръжен съд – Бургас предстои на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР