Потребителите на социалните медии се подиграха с официалния пост на

...
Потребителите на социалните медии се подиграха с официалния пост на
Коментари Харесай

Постът на Байдън „Денят на Междузвездни войни“ с участието на актьора Люк Скайуокър се подиграва онлайн: „Разрушени“ Междузвездни войни

Потребителите на обществените медии се подиграха с формалния пост на президента Байдън и артиста Марк Хамил „ Ден на Междузвездни войни “ този уикенд.

Хамил, артистът зад именития воин от " Междузвездни войни " Люк Скайуокър, се причисли към президента Байдън в Овалния кабинет тази седмица, с цел да означи 4 май, нежно прочут като " Деня на Междузвездни войни ".

В обява, споделена в формалния президентски акаунт на Байдън в X, някогашен Twitter, и той, и 72-годишният научнофантастичен артист споделиха с почитателите на президента малко наслада на тематика Междузвездни войни.

Президентът се записа в кабинета си, казвайки: „ Нека четвъртият бъде с теб “ – отпратка към известната фраза от поредицата „ Нека силата бъде с теб “.

Актьорът Марк Хамил смъква слънчеви очила, дадени му от президента Джо Байдън, до момента в който се причислява към прессекретаря на Белия дом Карин Жан-Пиер, до момента в който тя приказва с кореспонденти в залата за брифинги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР