Бен Шепърд и някои от бившите му колеги в Good

...
Бен Шепърд и някои от бившите му колеги в Good
Коментари Харесай

Бен Шепърд води почит към Кейт Гарауей от GMB, докато тя отбелязва първия рожден ден след смъртта на Дерек

Бен Шепърд и някои от някогашните му сътрудници в Good Morning Britain бяха измежду тези, които честваха рождения ден на своята другарка Кейт Гарауей в обществените мрежи медии този уикенд.

Кейт, в този момент на 57 години, беше посрещната с изявления, отбелязващи мотива в събота. Твърди се, че нейният рожден ден съответства с десетата й годишнина в Smooth, като радиостанцията отпразнува водещата в студиото по-рано тази седмица.

Феновете споделиха положителни пожелания в обществените медии този уикенд за нейния рожден ден. Има и изявления от хора, които я познават, в това число такава от нейния някогашен съ-водещ Бен, 49, който работи с Кейт в шоуто на ITV до напускането му през февруари, когато вместо това той напусна водещата роля в This Morning.

Той влезе в Instagram в събота вечерта, с цел да означи рождения ден на някогашната си колежка Кейт. Бен показа тяхна фотография, която наподобява ги демонстрира в съблекалня дружно, евентуално зад кулисите на Good Morning Britain. Приятелката му беше видяна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР