Световноизвестният музикант Джо Лин Търнър си търси къща на морето,

...
Световноизвестният музикант Джо Лин Търнър си търси къща на морето,
Коментари Харесай

Световноизвестен музикант си търси къща във Варна, вдигна наздравица с бира и възкликна: България, обичам те

Световноизвестният музикант Джо Лин Търнър си търси къща на морето, научи " “. От уикенда вокалът на " Рейнбоу “ и " Дийп Пърпъл “ е в Морската ни столица, освен това без да има разгласен концерт у нас.

Първо той си пусна фотография от плажа с текст " Обичам те, България “, а в идващите дни продължи да задоволява любознанието на почитателите със фотоси и видеа от пребиваването си у нас.

Музикантът се пусна по какъв начин пие бира в заведение на тротоара и даже съумя да каже на български " Наздраве “ на компанията си. Заедно със 72-годишната звезда е младата му брачна половинка Мая Козирева, адвокатка от Беларус, която предходната година го подари с бебе.

То се роди навръх датата, на която честваха никелова женитба – 12 година брак. Заради нея Търнър се реалокира да живее в родината й, а в този момент двамата са решили да имат собствен парцел и на родното Черноморие, с цел да могат да идват през лятото на почивка.

Семейството обаче не бърза с покупката и деликатно избира офертите. При предходни гостувания Джо е изразявал предпочитание да си купи къща в Бургас, само че варненският регион също му подхожда, та не са се спрели на съответна локация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР