По улиците на Париж се появиха фланелки със странен текст.

...
По улиците на Париж се появиха фланелки със странен текст.
Коментари Харесай

По улиците на Париж фланелки с надпис: Нищо не ме плаши, ЖЕНА МИ Е БЪЛГАРКА!

По улиците на Париж се появиха фланелки със чудноват текст. ”Повече. Буквите изпъкват добре, бели са, на черен декор. За да няма неточност, българското знаме също участва. Това написа в профила си Божидар Чеков, който живее в Париж.
Ето какво още е написал българинът:

" Знам, че доста нашенки се женят за чужденци. Техния брой не стопира да пораства. Явно на интернационалната сцена, българската жена е конкурентоспособна. Да се разнася славата ѝ по френския пазар, отпечатана върху фланелки, е достижение обаче което ме озадачава. Какво е оценил толкоз създателят на текста у българката, с цел да го направи публично притежание. Той не се е срещнал с нея на равнища или в цех. Заводи към този момент няма, а на дамите по нивите никой не обръща внимание. Тогава къде? На плажа, на ваучър или в университета? На плажа, нашенките са без задръжки. Купонджийки са от класа. Знаят да готвят и поддържат дома. В какво друго може българката да надвишава французойката? Може би леглото? Там в тъмната стая, " всяка жена сърце, която има, може да люби без да е красива....

Притеснен съм все пак. Дали не става дума за лека насмешка, със прикрит намек за нещо друго. Френския комизъм от време на време е доста тъничък. Нещо липсва в тази публикация. И терзанието ми няма да мине, до момента в който не срещна французойка с сходен текст на гърдите, само че за българския мъж! "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР