По традиция всички популистки организации в България опитват да намерят

...
По традиция всички популистки организации в България опитват да намерят
Коментари Харесай

Костадинов се взе за Левски: Или с нас или ще ви пратим при черните души!

По традиция всички популистки организации в България пробват да намерят почва в предишното и постоянно употребяват национални светини като Левски и Ботев за свои флагове и си вършат пиар посредством лицата им.

Макар да се устоя от държавна дотация и да е показан през цялата си кариера в локалната и общинска власт във Варна водачът на партия " Възраждане " не се посвени да се показа за Васил Левски.

Какво ли биха споделили Левски и Ботев за Костадинов през днешния ден? 

Решили сме се към този момент, съобщи водачът на партия " Възраждане "

Напрежението по върховете на властта се повишава фрапантно. Вчера премиерът, вътрешният и правосъдният министър направиха изключително изказване против дейностите на партия „ Възраждане ”. С откъс Николай Денков заяви, че „ в българския парламент вилнее неофашистка партия ”. Последва остра позиция на Костадин Костадинов, който видя поръчка партията му да бъде ликвидирана.

„ Решили сме се към този момент - или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души! Ако Васил Левски беше изрекъл тези думи през днешния ден, Сорос Денков и всички останали американски марионетки в България щяха да го разгласят за неонацист и фашист. Изводите оставям на вас ", написа през днешния ден във Фейсбук Костадинов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР