По стара традиция, водеща началото си от незапомнени времена, в

...
По стара традиция, водеща началото си от незапомнени времена, в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев разкри, че има нова жена до себе си

По остаряла традиция, водеща началото си от незапомнени времена, в края на годината всеки човек се обръща обратно, обхващайки с взор миналите дванайсет месеца, с цел да открие това значимо нещо, с което ще ги запомни. Малко преди и последният лист на календара да падне, това стори и посоченият за най-хубав боксьор у нас, който направи признанието, че 2022 година още веднъж го е срещнала с любовта. В прям диалог, състоял се неотдавна по заснежените тогава скатове на Витоша планина, Кубрат Пулев призна, че още веднъж има половинка. Вървейки паралелно до Краси Боев, до момента в който камерата на Нова телевизия запечатва всяка крачка от тяхната разходка измежду природата за утринното предаване " Събуди се " на медията, спортистът показа, че отново е във връзка.
" Аз съм човек, който има потребност от обич, и естествено, имам човек до себе си. Тези връзки са извънредно комплицирани и аз постоянно споделям: " Хора не се бъркайте, тъй като във всичко друго можеш да дадеш съвет или мнение, само че в персоналните връзки не можеш да се бъркаш, тъй като в никакъв случай не знаеш тъкмо каква е обстановката ", сподели той.

Въпреки признанието си, спортистът избра да не разкрива самоличността на дамата, откраднала сърцето му, запазвайки името ѝ в загадка. По думите му неговият горчив опит с обществените романси, разиграващи се под ярките светлини на прожекторите, го е предиздвикал да вземе това решение.

" Видяхте какъв брой дълго - 13-15 години, бях с човек, който е прочут. Бяхме в общественото пространство... Любовта няма потребност от показност. Тя просто е обич и на напълно друго равнище. Баща ми споделяше, че най-важният въпрос е кой е индивидът до теб. Кой ще избереш. И беше прав ", изяснява той, явно имайки поради случилото се сред него и попфолк певицата Андреа, с която публично се раздели преди една година.

В изявлението, провело се под намерено небе, Кобрата изрично съобщи, че за него най-ценните неща на този свят са тези, които не могат да бъдат купени с пари.

" За мен главното в едни връзки - било другарски, бизнес или любовни, е доверието. Приятел може да ми бъде този човек, на който вярвам, тъй като то е скъпо. Ако можеш да купиш нещо с пари, то не коства нищо. Приятели не се намират всеки ден ", призна той.

Малко откакто по дребния екран бяха излъчени фрагментите, неговата някогашна възлюбена направи няколко намека в персоналния си Instagram профил, с които сподели по самобитен метод на своите почитатели в мрежата какво мисли по тематиката. Първоначално тя качи във виртуалното пространство фрагмент от онлайн риалити формат от недалечното минало, в един от епизодите на който участниците разясниха връзките им по следния метод: " Тя се унищожи душевен след раздялата им. Много ми е жалост за нея. Ако не беше Андреа, той нямаше да стигне до средата. Купил е апартамент на любовницата си не поради нея. Това го знам от общ другар. Личи си, че духом тя не е добре. Много ми е тъжно, свива ми се сърцето за нея. "

След това русокоската качи в акаунта си цялата си ария " Ти реши ", на чиято обложка участва Кубрат Пулев, единствено че на споделената от нея фотография огромна част от лицето му е изрязана, което накара някои от феновете ѝ да попитат в мненията под поста за какво го е направила, въпреки подбудите ѝ да наподобяват ясни.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР