След като не успяха силово през януари и бяха че

...
След като не успяха силово през януари и бяха че
Коментари Харесай

Крият предизвестения победител в нагласения конкурс за шеф на софийския туризъм

След като не съумяха силово през януари и бяха че претендентът им за началник на общинското дружество Туризъм не дава отговор по ценз на длъжностната характерност за поста кметът Терзиев и заместникът му Барбутов, който не се е научил даже да поздравява, камо ли да има каквато и да било визия от поверената му ресорнсо промишленост на гостоприемството, пуснаха и организираха.



Първо понижиха критериите за упования победител, който - както писахме още преди Коледа обясняваше по компаниите, че е " нещо като заместител кмет " и " води туризма ", с цел да събере едри пари. Не е несъмнено дали и сега той им дава отговор.

После пуснаха неуместна тематика за кандидатстване - идея за вътрешния устав на сдружението. Вместо да вземем за пример за развиване на туризма в София, което би имало смисъл.

После назначиха комисия, в която единствено двама души схващат бъкел от туризъм, а единствено 1 не е партийно обвързван с ППДБСС.

Накрая не позволиха един от тримата претенденти, май пуснат за нещо като мюре, а на втория по този начин нагласиха резултатите, че да остане малко под чертата, която беше премината само от стремежи от кмета и Борис Бонев претендент. Който, от своя страна, потвърдено провали в качеството си на консултант в ресора на заместник-кмета от администрацията на ГЕРБ туристическата тактика на София.

Трима души взеха 30 000 лева за нещо като неблаговиден разбор на социологическо изследване, за което авансово бяха задали непрофесионално въпроси. В разбора им, представян за идея и отритнат заради своята незначителност от кмета Фандъкова, липсват 22 типа туризъм, в това число балнео-, планински, ски, състезателен, оперен, архитектурен, кулинарен и така нататък Но пък са налични два типа - орнитологически и музикално конферентен, в които имат частен интерес двама от писачите на разбора на соц.проучване, представян за тактика.

Явно заради позор, вместо име на претендента, който фаворизират и нагласиха посредством смешния си конкурс, кметът и неговият заместител са оповестили единствено номер.

Предстоят още разкрития в цялостен сериал.

Софийският туризъм бележи голям растеж през последните години, досегашното управление на Оперативна програма Туризъм в действителност направи нещо, които десетилетия не бяха правени и те дадоха резултат. Статистическият растеж на целия български туризъм се дължи точно на софийския.

Но какво ги интересува това хората с " готовия експертен екип от първия ден ", чиито управнически качества личат и по тапите в центъра на София през последните дни, и по задръстването на града с отпадък, и по ред други удивителни подвизи.

Радостина Тонева

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР