Предаването стартира със специален двучасов епизод на 20 май от

...
Предаването стартира със специален двучасов епизод на 20 май от
Коментари Харесай

Комедийното шоу Кой да знае се завръща в ефир

Предаването започва със специфичен двучасов епизод на 20 май от 20 часа

Обичаното комедийно куиз-шоу „ Кой да знае? “ се завръща стремително в ефира на bTV с нови и все по този начин занимателни епизоди на 20 май (понеделник) от 20 ч. С доста комизъм, непредвидени и любопитни въпроси, и с все по този начин остроумните и чаровни Александър Кадиев, Милица Гладнишка и Христо Пъдев, предаването ще подари ужасно въодушевление, изненади и още повече забавни минути пред екрана за феновете на bTV от всички възрасти.

„ Три месеца чаках да се съберем още веднъж! Истината е, че ние тримата сме тук, тъй като в действителност доста обичаме предаването. Много ни е прелестно дружно, има доста хубави въпроси и просто се забавляваме! “, са възторжените думи на артиста Христо Пъдев при старта на фотосите на новите епизоди.
„ Хубавото е, че тук можем да си вършим каквото си желаяме – да пеем, да танцуваме, да се сбием. Няма никакви спирачки! “, завява и шармантана Милица Гладнишка с типичното си възприятие за комизъм.

„ Тук е многообразие и празник! Плюс това научаваме доста нови неща, които няма къде другаде да научиш. Въпросите, които се задават в „ Кой да знае? “ са в действителност и странни, и неуместни, и любопитни, само че настроението е постоянно преди всичко! “, споделя Александър Кадиев на прага на новия сезон.

„ Кой да знае? “ започва за първи път в ефира на bTV през януари тази година и още с появяването си провокира невъобразим интерес и позитивни реакции, и неслучайно се трансформира в едно от най-обичаните излъчвания в родния ефир. В новия пролетен сезон на играта, комедийното актьорско трио – Кадиев, Гладнишка и Пъдев, ще продължи да „ сервира “ на феновете нова порция микс от познания и развлечение, динамична игра и сладко напрежение. И в новите епизоди, към тимовете на Милица и Пъдев ще се причисляват известни персони, които ще дават отговор на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми. Цялата извоювана сума в епизода, както в никое друго предаване, ще отива за публиката, защото тя е значима част от надпреварата.

Не пропускайте новия сезон на „ Кой да знае? “ от 20 май, всеки работен ден от 20:00 ч. по bTV, който ще започва със специфичен двучасов епизод, за двойно повече развлечение и въодушевление за всички в студиото и пред екраните.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР