„По-скоро бих се закопал сам, преди да предприема да работя

...
„По-скоро бих се закопал сам, преди да предприема да работя
Коментари Харесай

Моисей нападна Криско

„ По-скоро бих се закопал самичък, преди да подхваща да работя в миналото отново с Криско! В моите очи той си остава най-големият авантаджия “, по този начин изригна Моисей, който стана прочут дружно с дуетната си половинка Ангел от първото издание на „ Х Factor “. Момчетата получиха светкавична известност след музикалното риалити и последваха редица шлагери, продуцирани от Саня Армутлиева и компанията й.

През 2012-а дуетът записа турбо шлагера дружно с Криско „ Кой ден станахме “, а песента не слизаше месеци от челното място на музикалните ранглисти. Но скоро рап приказката свърши.



Пръв от Саня си потегли Ангел, който съобщи, че не желае повече да работи за нея и желае да е „ свободен “. Скоро по-късно и Моисей разгласи, че приключва договорните си връзки с компанията. Запознати настояват, че в основата на разрушената кариера на надарените реализатори стои точно Криско и интригите, които върти в музикалните среди, написа в. „ България Днес “.



„ Времената се менят, парите се въртят “, декларира към днешна дата Моисей, визирайки новите любимци, с които рапърът записва шлагери, а точно Павел и Венци Венц, които също работят за Саня.

„ Добрата майка не бие детето си, тя му облича тениска на Криско и другите деца го бият “, майтапи се пиперливо, само че намерено Моисей в обществената мрежа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР