По-съответно е на обстановката хората да разбират голям процент от

...
По-съответно е на обстановката хората да разбират голям процент от
Коментари Харесай

Лекари одобряват новите брифинги на Оперативния щаб

По-съответно е на ситуацията хората да схващат огромен % от детайлите, които се оповестяват.

С това са съгласни пулмологът доктор Александър Симидчиев и някогашният началник на " Пирогов " доктор Спас Спасков за новата форма на осъществяване на брифингите на Оперативния щаб в битката против ковид.

Поднасянето на информация за ковид не би трябвало да бъде прочувствено натоварено, а фактологично. Ако считаме, че хората са деца, би трябвало да работим с доста повече страсти, само че в случай че работим с възрастни, би трябвало да обясняваме първо за какво, сподели в студиото на БиТиВи пулмологът Симидчиев.

Д-р Спас Спасков, някогашен началник на " Пирогов " е на мнение, че първичната форма на брифингите е била вярна, тъй като е трябвало хората да се изплашен, че има действителна опасност за тяхното здраве. Сега към този момент нещата се трансформират и поради това може да се мине към по-мек вид на поднасянето на информация, изясни доктор Спасков.

По-добре е да се отвори пътуването сред градовете, в сравнение с да се носи някаква хипотетична наказателна отговорност, счита лекар Спасков.

Докторите са на едно мнение, че още дълго време ще живеем с ковид и надали толкоз бързо ще бъде направена ваксина против вируса. Според доктор Симидчиев имунизацията БЦЖ сигурно дава резултат против ковид. Поуката от това, което ни се случва е, че би трябвало да се взимат предварителни ограничения, а не когато пристигна казусът, заключиха лекарите.

Д-р Спасков означи, че актуалните ограничения демонстрират по какъв начин бихме работили в други случаи, в случай че се появи зараза от вида изключително " рискови инфекции ". Той е на мнение, че за в бъдеще ще бъдем по-внимателни и във взимането на ограничения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР