По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев рано тази сутрин

...
По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев рано тази сутрин
Коментари Харесай

Спецакция срещу автокрадци в страната

По предписание на основния прокурор Иван Гешев рано тази заран в София, Варна, Перник, Кюстендил и Дупница е стартирала спецоперация под името „ Автоджамбази ", научи " Труд news ". Акциятd е ориентирана против известни имена от престъпния контингент, които имат висящи каузи за автокражби. За момента не е ясна точната численост на арестуваните, само че по неофициална информация, обект на процесуалните дейности са най-малко 30 лица.Според източници на " Труд news " Бабичката, Лъвицата, Шумахера, Митьо Черния, Каската, Белязания, са измежду лицата, които са обект на акцията на прокуратурата, следствието и Министерство на вътрешните работи.

Действията се управляват от локалните прокуратури, като в огромната акция вземат участие следователи от Националното разследване, служители на реда и жандармерия. Униформени са видяни пред няколко сервиза и автоморги рано сутринта в региона на Перник, Кюстендил и Дупница. Неофициалната информация сочи, че точно на тези места част от откраднатите в столицата коли се разфасоват и по-късно се разпродават на части.

От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата потвърдиха за акцията, като детайлности се чака да бъдат обявени в границите на днешния ден.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР