По-рано през годината Model Y на Tesla взе титлата на

...
По-рано през годината Model Y на Tesla взе титлата на
Коментари Харесай

Стратегията на Tesla - намаляване на разходите и стимулиране на глобалното господство

По-рано през годината Model Y на Tesla взе купата на най-продаваната кола в света, изпреварвайки Toyota Corolla. Нейният другар, Model 3, също е в листата на десетте най-продавани коли в света. Въпреки че са изправени пред най-предизвикателната си година, както Model Y, по този начин и Model 3 не престават да бъдат обекти на огромно търсене. Доклад на Reuters допуска, че Tesla има за цел да създаде 1,8 милиона електрически транспортни средства /EV/ до края на годината и сега до задачата й остават 476 000 единици.

И въпреки всичко с автомобилни колоси като Ford, General Motors и Hyundai, които пускат от ден на ден EV, делът на Tesla в региона на EV е намалял, движейки се от 62% на 50%, съгласно разбора на Cox Automotive. Ако тази низходяща наклонност в търсенето на Tesla продължи, годишната им цел може да бъде недостижима.

За да укрепи позицията си в „ пейзажа “ на EV, Tesla още веднъж понижи цените на Model 3 и Model Y. Моделът 3 със задно предаване (RWD) към този момент е на цена от $38 990 в Щатите, което е по-малко от първичните $40 240. Междувременно, след отстъпка от $2000, Model Y Long Range се предлага за $48 490. Ценовите етикети за версиите Tesla Model 3 Long Range и Performance също бяха поправени надлежно на $45 990 (преди $47 240) и $50 990 (спад от $53 240). Освен това разновидността Model Y Performance в този момент коства $52 490, отбелязвайки понижение с $2000.

Tesla не стопира дотук - пусна по-достъпна версия на SUV модел Y със задно задвижване с пробег от 420 км, на цена от $43 990. Bloomberg показва, че цената на новия модел Y е с 3700 $ по-ниска от междинната цена на автомобила в Съединени американски щати от 48 000 $. По същия метод, Tesla Model 3 за 38 990 $ е със забележителните 8700 $ по-малко от приблизително транспортно средство с мотор с вътрешно горене. А за тези, които дават отговор на изискванията, крайната цена и за двете транспортни средства може да бъде даже по-ниска с данъчния заем от $7500 за EV.

Освен това Tesla към този момент предлага опцията за персонализиране на Model Y и Model 3 с винилови обвивки в седем разнообразни нюанса. Опаковането на вашата Tesla във винил ще ви върне или $7500, или $8000, според от модела. Като се имат поради тези промени, Tesla наподобява е подготвена да затвърди водачеството си в EV бранша. Последните данни даже демонстрират забележителна наклонност на хора, които се разделят с обичайните си бензинови коли като Toyota Tacoma и Honda Civic в интерес на Tesla.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР