По-рано днес стана ясно, че нападателят, открил вчера стрелба недалеч

...
По-рано днес стана ясно, че нападателят, открил вчера стрелба недалеч
Коментари Харесай

Майката на стрелеца от Москва разкри страшни неща за него СНИМКИ 18+

По-рано през днешния ден стана ясно, че нападателят, разкрил през вчерашния ден пукотевица близо до столичната централа на Федералната работа за сигурност (ФСС) на ул. "Лубянка " в съветската столица, е 39-годишен гражданин на Московския район. Властите най-малко към този момент не удостоверяват публично тази информация.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден той бе премахнат , откакто простреля сътрудник на ФСС и рани още петима души в центъра на Москва .

Международните медии оповестяват, че стрелецът се споделя Евгений Манюров, живеещ в Подолск, на 40 км южно от Москва .



Те оповестяват за нощни обиски в жилището му и за оръжия, регистрирани на негово име в Русия. Тренирал спортна пукотевица.





Майка му пък описа пред публицисти, че той е работил в охранителни компании, само че от известно време не е имал работа. По нейни думи напоследък синът й разговарял по телефона с араби на британски език, който тя не разбирала, прецизира dir.bg.

Руските служби: Стрелбата против централата на ФСБ на Лубянка е терористичен акт! ВИДЕО

Няма известия за претекстовете на нападателя, показва Франс прес, само че напомня, че 19 декември е празник на съветските военни контраразузнавачи, а на 20 декември честват сътрудниците на службите за сигурност.

Някои медии поместват фотография, показваща съгласно тях тялото на нападателя - наедрял мъж с кръв по лицето, с огромни очила и къса прошарена брада.





БЛИЦ напомня, че видео пък демонстрира по какъв начин е премахнат той .

Неназован източник, непосредствен до ФСС, съобщи през вчерашния ден, че стрелбата в центъра на Москва може да е била планувана, с цел да съвпадне с годишната конференция на президента Владимир Путин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР